Stem op Big Brothers Big Sisters of Rotterdam
Stichting Specsavers Steunt heeft sinds 2010 een jaarlijkse actie om lokale goede doelen en maatschappelijke initiatieven een financieel steuntje in de rug te geven. Specsavers is een familiebedrijf dat waarde hecht aan betrokkenheid, samenwerking en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Via Stichting Specsavers Steunt proberen zij hun steentje bij te dragen in de lokale omgeving waar ze actief zijn.

Ieder jaar worden er verschillende maatschappelijke initiatieven zoals kinderboerderijen, ouderenverenigingen, jeugdclubs en dierenambulances financieel ondersteund.De 132 winkels van Specsavers doen dit door voor elke klant die een montuur of hoortoestel koopt - gedurende een kalenderjaar - een vast bedrag te sparen voor het goede doel.
 
Stichting Big Brothers Big Sisters of Rotterdam is één van de kanshebbers!
BBBSR roept iedereen op om op ons te stemmen. Met jouw steun kan BBBSR meer kwetsbare Rotterdamse kinderen een mentor bieden, waardoor zij de extra aandacht krijgen die ze nodig hebben. 

                                                           

 De stemperiode van spaarronde 2018 loopt van 23 november 10.00 uur t/m 30 november 10.00 uur 2017. In de stemperiode kun je 1 keer per e-mailadres een stem uitbrengen op het goede doel van jouw keuze. Nadat je op de stembutton hebt geklikt, opent een pop-up. Vul hier je e-mailadres in, typ de woorden die worden getoond in het beveiligingsveld en druk op stemmen. Vervolgens ontvang je een e-mail met een bevestigingslink. Jouw stem wordt pas verwerkt nadat je op deze bevestigingslink hebt geklikt. 
Let op: het is mogelijk dat de bevestigings-mail in jouw spambox terecht komt. Om dit te voorkomen voeg je info@stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl  toe aan je adresboek.

Op 30 november (10.00 uur) sluit de stemperiode. Daarna vindt er nog een laatste berekening plaats en vervolgens wordt de top 3 voorgelegd aan het winkelteam. Op 7 december wordt bekend gemaakt welk goed doel als winnaar uit de bus is gekomen. Voor deze organisatie wordt een jaar lang gespaard.